EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babyzen Yoyo Päivänvarjo, Aqua

Tuotenumero:0353055-2113
54,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Aurinko porottaa ja olette liikkeellä YOYO²-rattailla? YOYO päivänvarjo suojaa pikkuistasi auringolta niin vaunukopassa, istuimessa, kuin turvakaukalossa. Aurinkovarjossa on UPF 50+ suoja sekä entistä parempi peittävyys, suojaten pientäsi tehokkaasti.

YOYO-aurinkovarjo säätyy juuri sopivan peittäväksi: alhaalla olevan nivelen avulla voit taittaa sopivan kulman, sekä voit hienosäätää varren taitoskohdista sopivan asennon varjolle. Aurinkovarjon kiinnitys on helppoa mukana tulevan liittimen ansiosta. Liittimen voi jättää rattaisiin kiinni ja irrottaa vain aurinkovarjon pois tarvittaessa.

Ominaisuudet:

• Helppo kiinnittää, liitin mukana paketissa

• Monta säätö- ja taivutusmahdollisuutta

• UPF 50+ aurinkosuoja

• Koko suljettuna: 62.5 × 5 × 5 cm

• Läpimitta avattuna: 68,5 cm

• Paino: 334 g

• Materiaalit: kangas polyesteria, tanko muovista ja metallista

• Saatavilla 9 väriä

• Sopii YOYO+ ja YOYO² rattaisiin

YOYO aurinkovarjoa on saatavilla kaikissa yhdeksässä värissä. Voit sovittaa aurinkovarjon sävy sävyyn YOYO-rattaidesi kanssa tai piristää sitä erityisellä kesälookilla eri värisellä aurinkovarjolla.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babyzen