EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Vauvan White Noise Kohinalaite yövalolla

Tuotenumero:175100-
44,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

White noise kohinalaite tuottaa rentouttavia kohinaääniä joko jatkuvana toistona tai tietyn ajan verran. Nämä tasaiset äänet rauhoittavat lasta ja saattavat nopeuttaa pikkuisen unensaantia. Kohina peittää alleen myös ympäristöstä kuuluvat äkilliset äänet, jolloin pikkuinen pysyy untenmailla.

Vanhempien arkea helpottamassa on ääniaktivoinnilla toimiva automaattinen äänitoiminto. Kohinalaite rupeaa soittamaan ääntä uudelleen, kun se kuulee vauvasi itkevän tai muuten ääntelevän, jolloin pikkuisesi voi nukahtaa uudelleen helposti kohinaa kuunnellen.

Kohinalaitteessa on tämän lisäksi yövalo, mikä heijastuu 180 astetta. Yövaloa saa kätevästi himmennettyä haluamallesi kirkkaudelle, mutta aina pysyen lempeänä pikkuisen silmille.

Ominaisuudet:

• Ääniaktivoitu: kun vauvasi herää kesken kaiken, kohinalaite aloittaa äänten soittamisen jälleen

• 7 eri kohinaääntä: sateen pisarat, tuutulaulu, hyssyttely, kissan kehräys, puron sorina, meren äänet, tai white noise (kuuntele äänet alla olevasta videosta)

• Himmentävä yövalo: paina pitkään himmentääksesi ja paina uudestaan kirkastaaksesi

• Ajastus 15, 30, tai 60 minuuttia tai jatkuva äänentoisto

• White noise rauhoittaa lasta ja auttaa nukahtamaan nopeammin

• Lenkki, jolloin sen voi kiinnittää vaikka pinnikseen tai rattaisiin

• Hauska ja tyylikäs pingviinimuotoilu

• Koko: 8 (L) x 13 (K) cm, lenkki 10 cm

Kohinalaitteessa miellyttävä silikonipinta, mikä on pehmeä ja ei lipeä käsistä. Harmaa sävy sopii hyvin sisustukseen ja pingviinimuoto on niin tyylikäs kuin myös suloinen.

White noise eli ’valkoinen kohina’ rauhoittaa vauvan uneen tasaisella ja rauhoittavalla äänellä. Tasainen ääni saattaakin muistuttaa tuttua ja turvallista äänimaailmaa, mikä koettiin äidin vatsassa, jolloin se rentouttaa vauvaa.

Saatavuus: 52

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu

Videot