EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Dreamer- Lyhty Yövalo

Tuotenumero:00950067-
54,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Viehättävä yövalo, joka soittaa musiikkia, sekä heijastaa kattoon lempeitä kuvioita. Tiny Love Into the Forest™ -sarjan yövalo on monipuolinen, sillä se ei ainoastaan tarjoa miellyttävää valoa yöaikaan, vaan se toimii myös rauhoittavana musiikkisoittimena sekä projektorina. Tiny Love Dreamer yövalossa on näppärä kantolenkki, joten voit helposti nostaa valon aina sinne missä sitä tarvitaan, kun esimerkiksi etsit lapsen tuttia sängystä.

Tiny Love Dreamer-musiikkiprojektori on varustettu MP3-tilalla, eli voit liittää laitteen tietokoneeseen, ja soittaa sen kautta omia lauluja soitettavaksi. Lisäksi laitteessa on itsessään 17 erilaista musiikkisävelmää, sekä 5 erilaista valkoista kohinaa jotka rauhoittavat vauvaa. Äänenvoimakkuus on säädettävissä. Dreamer-valo ladataan helposti USB-kaapelin avulla. Laitteessa on automaattinen ajastin että se menee pois päältä 10,30 tai 60 minuutin kuluttua. Lisäksi siinä on itkutunnistin jonka voi asettaa päälle tai pois. Kun itkutunnistus on päällä, lähtee laite automaattisesti päälle kun lapsi itkee.

Projektori-toiminto heijastaa kauniita valokuvioita kattoon, ja ne tarjoavat vangitsevaa katseltavaa vauvalle. Yhdessä lempeän musiikin kanssa tarjoavat nämä rauhalliset olot vauvan nukahtamiseen.

Verkkokauppa saatavuus: 8

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0-24kk

Videot

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.