EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Vauvahuopa Bamboo 75*100, Harm Nuoli

Tuotenumero:152129-05
18,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Miellyttävä, monikäyttöinen vauvanhuopa koossa 75x100 cm. Baby Matexin kevyt bambuhuopa on kaksikerroksinen; toinen puoli on 100% puuvillaa, toinen puoli 100% bambukuitua. Ylellisen pehmeä laatu tekee siitä täydellisen vauvalle monenlaisessa käytössä: kääräise kotona ollessa pienokainen huovan sisään, tai käytä sitä torkkupeittona vaunuissa tai turvakaukalon päällä. Soveltuu mainiosti ympärivuotiseen käyttöön.

Baby Matex bambuhuovan materiaali on Öko-Tex 100-hyväksytty. Se kestää konepesun 40:ssä asteessa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex