EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Keinu 2in1 Nature's Way Bounce&Sway

Tuotenumero:00935061-
139,00 €97,30
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 41,70 €
Vain 1 varastossa

Tuotekuvaus

Vauvakeinu/sitteri, joka on saanut inspiraationsa luonnosta. Tiny Love Bounce & Sway tarjoaa vauvalle rauhoittavaa luonnollista keinuntaa, tai leikkisämpää pompottelevaa liikettä - täysin ilman sähköä tai moottoreita! Elegantisti muotoillussa istuinosassa on pehmeä tukityyny sekä turvalliset valjaat vauvalle. Musiikkisoitin soittaa erilaisia hellyttäviä sävelmiä jopa 25 minuutin ajan yhtäjaksoisesti. Musiikkisoittimen yhteydessä myös paristokäyttöinen värinätoiminto joka voi rauhoittaa esim. vatsavaivoista kärsiviä vauvoja.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0kk+
Keinun/sitterin ominaisuudet:Musiikkisoitin,Sisältää lelun,Sisältää tukityynyn
Tuotteen mitat:61,5x72,5x70cm
Tuotteen painoraja:9 kg

Videot

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.