EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Vauvakeinu, Grey

Tuotenumero:0985792-08
129,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Vauvakeinu rauhoittaa vauvaa keinuttamalla tätä lempeästi sivusuunnassa, ja se sopii erityisen hyvin koliikkivaivoista kärsivän vauvan rauhoittamiseen. Tämä sähkötoiminen vauvakeinu on varustettu ajastimella, josta voi valita että koliikkikeinu toimii 10, 20 tai 30 min kerrallaan. Lisäksi vauvakeinussa on musiikkitoiminto, josta voi valita eri sävelmien tai luontoäänien välillä.

Emma koliikkikeinun keinuntanopeus on säädettävissä. Koliikkikeinu toimii joko paristoilla (4xC LR14 1,5V, eivät sisälly) tai mukana tulevalla verkkovirta-adapterilla.

Verkkokauppa saatavuus: 185

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:0-6kk
Tuotteen painoraja:9kg

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.