EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Vauvakeinu Comfort BY020

Tuotenumero:0985791-
169,00 €118,30
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 50,70 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Vauvakeinu Comfort 2-in1 on monipuolinen sähkötoiminen vauvakeinu, joka rauhoittaa lasta. Se sopii erityisen hyvin koliikkivaivoista kärsivän vauvan keinuttamiseen. Tässä vauvakeinussa on lisäksi irrotettava istuinosa, jota voidaan käyttää erikseen keinusitterinä vauvalle. Emma koliikkikeinu on suunniteltu vastasyntyneestä (min. 3kg) alkaen käytettäväksi, noin puolen vuoden ikään asti (max. 9 kg).

Emma Comfort-vauvakeinu keinuttaa lasta lempeästi, ja siinä on valittavana kolme eri nopeutta. Lisäksi keinussa on ajastintoiminto, jolloin voit asettaa keinun toimimaan 10, 20 tai 30 min kerrallaan. Emma vauvakeinu toimii mukana tulevalla verkkovirta-adapterilla, tai neljällä 1,5V C-paristolla (paristot eivät sisälly). Keinun musiikkitoiminto soittaa kahdeksan eri sävelmää tai luontoääntä, ja toiminnon äänenvoimakkuus on säädettävissä.

Emma Comfort-koliikkikeinussa on mukana lelukaari, joka tarjoaa viihdykettä ja rauhoittavaa katseltavaa keinussa olevalle vauvalle. Istuinosan selkänoja on säädettävissä kahteen eri asentoon. Istuinosassa on säädettävät valjaat, sekä tyynyn vauvalle. Kun istuinosaa käytetään sitterinä lattialla, on siinä keinutoiminto, joka on myös lukittavissa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:0-6kk
Tuotteen painoraja:3-9kg

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.