EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Vauvakeinu Comfort 2-in-1, Harmaa

Tuotenumero:0985791-05
169,00 €118,30
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 50,70 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Vauvakeinu Comfort 2-in1 on monipuolinen sähkötoiminen vauvakeinu, joka rauhoittaa lasta. Se sopii erityisen hyvin koliikkivaivoista kärsivän vauvan keinuttamiseen. Tässä vauvakeinussa on lisäksi irrotettava istuinosa, jota voidaan käyttää erikseen keinusitterinä vauvalle. Emma koliikkikeinu on suunniteltu vastasyntyneestä (min. 3kg) alkaen käytettäväksi, noin puolen vuoden ikään asti (max. 9 kg).

Emma Comfort-vauvakeinu keinuttaa lasta lempeästi, ja siinä on valittavana kolme eri nopeutta. Lisäksi keinussa on ajastintoiminto, jolloin voit asettaa keinun toimimaan 10, 20 tai 30 min kerrallaan. Emma vauvakeinu toimii mukana tulevalla verkkovirta-adapterilla, tai neljällä 1,5V C-paristolla (paristot eivät sisälly). Keinun musiikkitoiminto soittaa kahdeksan eri sävelmää tai luontoääntä, ja toiminnon äänenvoimakkuus on säädettävissä.

Emma Comfort-koliikkikeinussa on mukana lelukaari, joka tarjoaa viihdykettä ja rauhoittavaa katseltavaa keinussa olevalle vauvalle. Istuinosan selkänoja on säädettävissä kahteen eri asentoon. Istuinosassa on säädettävät valjaat, sekä tyynyn vauvalle. Kun istuinosaa käytetään sitterinä lattialla, on siinä keinutoiminto, joka on myös lukittavissa.

Verkkokauppa saatavuus: 171

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:0-6kk
Tuotteen painoraja:3-9kg

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.