EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Ovenpidike 2 in 1

Tuotenumero:02498320250-
4,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Safety 1st Ovenpidike 2 in 1 on simppeli, mutta tehokas tapa suojata lasta vahingossa paiskautuvilta ovilta. Ovenpidike estää myös jäämisen vahingossa oven toiselle puolelle.

Joustava, tiivis vaahtomateriaali tekee ovenpidikkeestä helppokäyttöisen ja nopean asentaa. Materiaalinsa ansiosta se myös sopii useimpiin oviin.

Ominaisuudet:

• 2 in 1: asenna oven pieleen tai käytä ovistopparin tapaan lattialla

• Helppo asentaa – ei ruuveja tai tarrapintoja

• Nopea vaihtaa ovenpidikkeen paikkaa tarvittaessa

• Helppo suojaus lapsen sormille, jottei ne joudu oven väliin

• Sopii yleisesti kaikkiin oviin, joustavan materiaalin ansiosta

• Hyvä aloittaa suojaus, kun lapsesi alkaa konttaamaan

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st