EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Multi Lapsilukko Valkoinen

Tuotenumero:02498320280-
8,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Safety1st lapsilukko on helppo asentaa minne vain, kiitos tarrakiinnityksen. Voit kiinnittää lapsilukon eri kalusteisiin tai laitteisiin, kuten jääkaapin, pakastimen, mikron, astianpesukoneen, tai kuivausrummun oveen. Avataksesi lapsilukon, painat yllä ja alla olevia nappeja samanaikaisesti. Lapsilukon voi siis avata yhdellä kädellä, mutta estäen lapsesi avaamisyritykset.

Multi Lapsilukko auttaa sinua suojaamaan pientäsi kodin turvattomilta kaapeilta ja laatikoilta. Lapsilukko voidaan asentaa kun lapsesi alkaa kävelemään ja kaappien sisällöt alkavat kiinnostamaan.

Ominaisuudet:

• Helppo asentaa tarroilla – ei tarvitse ruuvata!

• Käytännöllinen ja helppokäyttöinen avausmekanismi yhdellä kädellä

• Kaksi-nappinen avaus, jolloin lapsi ei kykene avaamaan lukkoa

• Valkoinen väri

Verkkokauppa saatavuus: 164

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st