EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Liukulukko Valkoinen

Tuotenumero:02498320270-
6,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Safety 1st Liukulukko on varusteltu säädettävällä liukumekanismilla, mikä sopii millaisiin kaapin oviin tahansa, joissa on kahvat tai nupit. Lapsilukon saa auki painamalla yllä ja alla olevia nappeja sekä liu’uttamalla lukon pois "kiskoilta".

Liukulukko on kätevä lapsilukko, mikä on helppo käyttää ja asentaa sekä turvaa lapset estäen kaappien ovien avaamiset.

Ominaisuudet:

• Avautuu yhdellä kädellä, painamalla kahta nappia samanaikaisesti

• Säädettävä liukumekanismi sopii monenlaisiin kaappeihin

• Sopii kaappeihin missä on kahvat tai nupit

• Ei tarvitse ruuvata – ei jätä jälkiä oviin

• Helppo asentaa

• Valkoinen väri

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st