EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Laatikkosuljin Valkoinen 7kpl

Tuotenumero:02498320214-
3,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Laatikkosuljin estää lapsia avaamasta kaapin ovia tai vetolaatikoita. Safety 1st lapsilukko on erittäin helppo asentaa ja aikuiset saavat lapsilukon näppärästi auki painamalla lukon hihnaa. Lapsilukkoja käyttämällä turvaat lapsesi avaamasta kotisi kaappeja ja ottamalla kaapeista jotain heille sopimatonta.

Ominaisuudet:

• 7 kpl valkoisia laatikkosulkimia

• Soveltuu vetolaatikoihin sekä kaapin oviin

• Helppo asentaa

• Käytännöllinen avausmekanismi aikuiselle, toimii yhdellä kädellä

• Estää lasta avaamasta vetolaatikkoa

Asennukseen tarvitset mittanauhan, merkkauskynän, ja ristipääruuvimeisselin. Kaikki muu tulee mukana paketissa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st

Videot