EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Kahvalukko Harmaa

Tuotenumero:02498331138-
2,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Safety 1st Kahvalukko on helppo asentaa ja käyttää, estäen pikkulapsia availemasta kaappien ovia. Lapsilukossa on kätevä SecureTech väri-indikaattori, joka ilmoittaa kun lapsilukko on lukkiutunut oikein. Säädettävien lenkkien ansioista tämä lapsilukko sopii monenlaisiin kahvoihin tai nuppeihin. Lukossa on pikalukitus ja -avaussysteemi, tehden siitä sinulle helppokäyttöisen. Kaiken lisäksi, lapsilukko pysyy kahvoissa sillä välin kun pidät kaappien ovia auki, tehden sen uudelleen lukitsemisesta todella vaivatonta.

Ominaisuudet:

• Näet helposti kun lapsilukko on lukkiutunut oikein SecureTech-systeemin ansiosta

• Nopeakäyttöinen pikalukitus-systeemin ansiosta

• Ei irrotettavia osia, joten uudelleen lukitus on nopeaa

• Avautuu painamalla päällä olevaa nappia – todella helppoa aikuisille

• Säädettävät "hihnat", joten lapsilukko sopii monenlaisiin kaappeihin

• Sopii kaappeihin missä on kahvat tai nupit

• Ei tarvitse ruuvata – ei jätä jälkiä oviin

• Helppo asentaa

• Harmaa väri

SecureTech® tekniikka tekee Safety 1st lapsilukosta erittäin helpon ja turvallisen käyttää. Lukon väri-indikaattori muuttuu vihreäksi, kun lapsilukko on turvallisesti lukittuna ja muuttuu taas punaiseksi, kun lapsilukko on auki. Lapsilukossa on myös ääni-indikaattori, mikä päästää ’klik’-äänen kun lukko napsahtaa lukitusasentoon.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st

Videot