EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Turvaportti puu 150cm, Valkoinen

Tuotenumero:05471-04
64,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Lapsiportilla lisäät turvaa lapsellesi, kun ympäristö rupeaa kiinnostamaan ja menovauhti nopeutuu. Portilla estät pääsyn esimerkiksi portaisiin tai ovelle, ja voit käyttää sitä jopa tilanjakajana.

Troll puinen turvaportti aukeaa haitarimaisesti sivulle ylös, sopien myös pieniin tiloihin. Portin mukana tulee myös saranat, jolloin sen voi avata myös oven tavoin. Perinteinen ja tyylikäs lapsiportti on valmistettu koivusta, mikä tekee siitä kestävän.

Ominaisuudet:

• Valkoinen väri

• Valmistettu koivusta

• Ikäsuositus 0-24kk

• Haitarimainen tai oven tavoin toimiva avausmekanismi

• Sopii ovi-aukkoihin leveydeltään 40-150 cm

• Voidaan sahata haluttuun mittaan

• Korkeus 70 cm

• Seinään ruuvattava

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Ikäsuositus:0 - 24 kk
Materiaali:Koivu
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Turvaportin ominaisuus:Puinen,Seinään ruuvattava

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.