EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Turvaportti Flat Step, Valkoinen

Tuotenumero:024982443-03
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Nyt saatavana uusi metallinen turvaportti, jossa matala kynnys! Safety 1st Flat Step on nimensä mukaan varustettu matalalla kynnyksellä, vain 1,1cm, jotta kompastumisen riski olisi pienempi. Turvaportti asennetaan pingottamalla oviaukkoon, joten se ei vaadi seinään ruuvaamista. Portti soveltuu aukkoon jonka leveys on 73-80 cm.

Safety 1st Flat Step on varustettu väri-ilmaisimella, josta voi varmistaa portin sulkeutumisen. Portin ergonominen kahva on suunniteltu siten , että aikuisen on helppo avata se yhdellä kädellä.

Safety 1st Flat Step - turvaporttiin käy myös Safety 1st jatkopalat (7 ja 14 cm), joiden avulla portin saa asennettua yli 80 cm leveään aukkoon, aina 101 cm leveyteen asti.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st
Turvaportin ominaisuus:Metallinen,Pingotettava