EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Turvaportti Easy Close, Natural Wood

Tuotenumero:024982404-40
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen puinen turvaportti asennetaan ilman ruuvausta. Turvaportti on kauniista luonnon puusta, sopii ihanasti sisustukseen ja sen voi myös maalata sopimaan juuri sinun kotiisi. Safety 1st Easy Close sopii 73-80 cm leveään oviaukkoon.

Turvaportin U-mallinen runko pingotetaan oviaukkoon ja neljän erillisen tukipisteen avulla, turvaportti pysyy tukevasti kiinni, kuitenkaan vahingoittamatta oviaukkoa ruuvin rei’illä. Turvaportin avausmekanismi toimii yhdellä kädellä, helpottaen sinun kulkemistasi, ja tarvittaessa turvaportin oven saa pidettyä auki, kun lapset eivät ole kotona.

Ominaisuudet:

• Sopii 73-80,5 cm oven väleihin

• Tehty puusta, jonka voi halutessaan maalata

• Helppo-käyttöinen avausmekanismi, jota aikuinen voi operoida yhdellä kädellä

• Pysyy tukevasti kiinni 4 tukipisteen avulla

• Ei tarvitse ruuvata, säästäen ovenkarmeja

• Portti pysyy tarvittaessa avoinna eikä rämähdä kiinni

Safety 1st Easy Close - turvaporttiin käy myös Safety 1st jatkopala, joiden avulla portin saa asennettua yli 80 cm leveään aukkoon. Jatkopalan koko 8 cm.

Verkkokauppa saatavuus: 19

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st

Videot