EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Modular 3 Turvaportti, vharm

Tuotenumero:024982422-03
139,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Leveä turvaportti jolla saat suljettua erityisesti leveät kulkuaukot lapselta, tai suojattua takan ympäristön. Safety 1st Modular 3 portti sopii sellaisenaan aukkoihin joiden leveys on 40-214 cm. Erikseen myytävien jatkopalojen (72cm) avulla saat sen laajennettua peräti 286cm leveyteen asti. Portin korkeus on 71 cm.

Safety 1st Modular 3 on metallinen turvaportti, jonka kulkuaukon voi asettaa valinnaiseen kohtaan. Portti asennetaan ruuvattavien seinäkiinnikkeiden avulla jotka sisältyvät pakkaukseen. Silloin kun oviportti ei ole käytössä, taittuu se kokoon helposti säilytystä varten.

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st
Tuotteen mitat:lev. 82-226cm
Turvaportin ominaisuus:Automaattinen sulkumekanismi,Metallinen,Seinään ruuvattava