EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

EmmaSafety Multi 1 Turvaportti 72-78cm, Valkoinen

Tuotenumero:098410-03
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Safety-sarjan metallinen turvaportti on helppo asentaa kulkuaukkoihin, joista halutaan estää lapsen pääsy, kuten esimerkiksi portaikot tai oviaukot. Portti on varustettu avausmekanismilla, joka on helppo aikuisen avata yhdellä kädellä. Asennus ei vaadi työkaluja, tai seinään ruuvaamista, sillä portti asennetaan aukkoon pingottamalla. Sopii aukkoihin jotka ovat mitaltaan 72-78 cm leveitä, lisäksi jatkopalojen avulla portin saa asennettua jopa 115 cm leveään aukkoon.

Saatavuus: 54

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:EmmaSafety
Materiaali:Metalli
Tuotteen mitat:Korkeus 73 cm,Leveys 72-78 cm
Turvaportin ominaisuus:Metallinen,Pingotettava,Seinään ruuvattava