EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Rulla Turvaportti 0-140cm, Valkoinen

Tuotenumero:098440-03
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

EmmaSafety rullaportti on helppokäyttöinen turvaportti esimerkiksi oviaukkoon. Portti on helppo avata ja sulkea, ja kun sitä ei käytetä, vie se hyvin vähän tilaa, sillä turvaportti rullautuu rullaverhon tapaan pieneksi.

Emman turvaporttia voi kaventaa ja leventää portaattomasti, mikä tekee siitä todella monipuolisen, sillä sen voi asentaa minkä levyisiin oviaukkoihin vain. Valkoisen värin ansioista se sopii monenlaiseen kotiin.

Mitat:

• Portin korkeus: 83 cm

• Portin korkeus (kiinnikkeineen): 90 cm

• Max. oviaukon leveys: 140 cm

Turvaporttia ei saa asentaa ikkuna-aukon eteen. Portaisiin se soveltuu kunhan asennus on niin, että yläpäässä portti on samalla tasolla portaiden ylätasanteen kanssa. Portaiden alapäässä tulee portti asentaa alimmalle portaalle.

Hyväksytty standardin EN 1930:2011 mukaan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Tuotteen mitat:Korkeus 80 cm,Leveys 0-140 cm
Turvaportin ominaisuus:Rullaverho,Seinään ruuvattava

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.