EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Boho Chic - 2in1 Rocker Sitteri

Tuotenumero:009170004-
129,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Boho Chic 2in1 Rocker sitteri on ihana hengailupaikka pikkuisellesi, joka joko keinuttaa tai pysyy paikallaan. Rockerissa istuessaan ja heijatessaan vauvan kanssa pääsee hyvin kommunikoimaan ja kehittämään vauvan vuorovaikutustaitoja. Rockerin selkänojaa voi säätää kolmeen eri kallistusasentoon ja sen pehmoinen sisätyyny lisäävät paljon mukavuutta vauvallesi.

Sitterissä on kiva rauhoittua tai harjoitella kognitiivisia taitoja leikkimällä lelukaaren leluilla. Irrotettavassa lelukaaressa on koalapehmo sekä puinen helistin, mistä roikkuu kaksi rapisevaa lehteä. Vauva pääsee lelujen avulla kehittämään muun muassa eri aisteja ja harjoittelemaan hienomotoriikkataitoja, esimerkiksi tarttumalla leluihin ja vetämällä niitä.

Ominaisuudet:

• 2in1: keinuttava tai stabiili

• 3 kallistusasentoa

• Helppo yhden käden säätö

• Pehmoinen sisätyyny lisää vauvan mukavuutta

• Päälliset saa irti ja ovat konepestävissä tai rätillä pyyhittävissä

• Lelukaaressa pehmeä koala ja puinen helistin rapisevilla lehdillä

• Lelukaaren saa tarvittaessa irti

• 3P-valjaat

• Litteä taitettuna kokoon

• Helppo säilyttää kokoon taitettuna

• Kevyt liikutella huoneesta tai paikasta toiseen

• Osa suloista Boho Chic-lelusarjaa

• Soveltuu vastasyntyneestä 9 kg asti

Tiny Love suunnittelee lelunsa pitämällä mielessä lapsen kehitykselle tärkeitä asioita: Hienomotoriset taidot, kognitio, sekä eri aistien käyttö, kuten kuulo ja kosketus. Boho Chic on uutuus lelusarja, jossa seikkailevat samat eläinhahmot ja toistuu sama värimaailma kaikissa leluissa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love

Videot

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.