EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babysitteri Tiny Love 3in1 Bouncer Close to Me

Tuotenumero:00925061-
169,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tiny Love 3in1 Closer To Me on korkeussäädettävä vauvan sitteri, jossa on 3 eri käyttötapaa: syöttötuoli, sitteri ja lepoasento. Closer to Me 3in1 vauvan sitteri tuo vauvan lähelle, jotta yhteys vauvan ja vanhempien välillä vahvistuu. Se myös rohkaisee lasta tutustumaan ympäristöön eri tavalla kuin lattiatasossa ollessa.

•Tuotetta voidaan käyttää syöttötuolin tapaan ruokapöydän äärellä, jolloin vauva voi olla osa perheen yhteisiä hetkiä jo vastasyntyneestä alkaen.

•Lepoasennossa selkänoja kääntyy makuuasentoon, jolloin vauva voi kuunnella yhtäjaksoisesti jopa 25 minuutin ajan soivia rauhoittavia sävelmiä tai iloista musiikkia.

•Sitterinä käytettäessä vauva rauhoittuu värinätoiminnon avulla. Korkeus voidaan säätää helposti esim. sohvan korkeudelle, jolloin vauva nauttii olostaan osana perheen toimintoja. Mukana tuleva lelukaari tarjoaa paljon tutkittavaa pienokaiselle.

Closer to Me 3in1 taittuu kokoon kuljetusta ja säilytystä varten, ja sen siirtämistä helpottavat takana olevat pyörät.

Saatavuus: 9

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0kk+

Videot

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.