EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Vauvanistuin Foam, Pinkki

Tuotenumero:040105005-14
59,90
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Vauvanistuin tekee vauvan kanssa kotona oloilusta paljon helpompaa. Kun vauva osaa kannatella omaa päätään, voit laittaa hänet vauvanistuimeen katselemaan sinun puuhailujasi, ihmettelemään ympäröivää maailmaa, ja leikkimään. Vauvalla on ergonominen istumisasento, pystytte pitämään näköyhteyden toisiinne, sinulla on kädet vapaana, ja hän pysyy paikallaan yhdessä kohtaa, mistä ihmetellä kotia – täydellistä!

Nuby vauvanistuin on varustettu 3-pistevöillä, jolloin vauva pysyy turvallisesti istuimessa, vaikka olisikin hieman "vauhti päällä". Vauvan mukavuudesta ja ergonomiasta pitää huolen korkea selkätuki, joka auttaa lasta pitämään hyvän istuma-asennon sekä pitää selän tuettuna. Kohotetut ja leveät jalka-aukot ovat mukavat ja samalla takaavat lapselle sopivan istuma-asennon. Vauvanistuin on tehty vaahtokumista, mikä on ihanan pehmeän tuntuinen vauvan ihoa vasten ja lämpenee nopeasti.

Vauvanistuimen ominaisuudet:

• Turvallinen paikka mistä ihmetellä maailmaa

• Mukava ja ergonominen istuma-asento

• Pehmeää vaahtomateriaalia

• 3-pistevyöt

• Korkea selkätuki

• Kohotetut ja leveät jalka-aukot (8,25 cm leveys)

• Syvä istuma-asento

• Valitse kolmesta väristä: harmaa, sininen, tai pinkki

• Helppo pitää puhtaana kostealla rätillä pyyhkimällä

• Soveltuu 4-12 kk:n ikäisille (vasta kun lapsi kannattelee päätään)

Nuby vauvanistuin on helppo asettaa minne vain tasaiselle lattialle ja sitä saa näppärästi liikuteltua huoneesta toiseen. Vauvan on kiva istua pystyasennossa, saaden tukevan asennon ja kannatusta selkään. Tästä asennosta on helppoa ihmetellä ympäröivää kotia ja vanhempia, ja siten pitää vauva viihdytettynä.

Verkkokauppa saatavuus: 21

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby