EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Kori Babysitteri

Tuotenumero:0242835-
149,00 €110,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 39,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Kori on ylellinen vauvan sitteri. Sitterissä vauva viihtyy vastasyntyneestä alkaen, aina siihen saakka kun hän oppii istumaan (max. 9kg). Kori on varustettu keinuntamahdollisuudella, ja siinä on todella pehmeä lisätyyny joka tukee vastasyntynyttä vauvaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tyynyn voi myöhemmin poistaa kun lapsi kasvaa ja tarvitsee enemmän tilaa.

Maxi-Cosi Kori keinusitteri on linjakkaasti muotoiltu, unohtamatta kuitenkaan käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Kankaat ovat irrotettavissa pesua varten, ja sitterin voi taittaa helposti litteäksi säilytystä varten. Sitterin selkänojan kallistuskulmaa voi säätää helposti yhdellä kädenliikkeellä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Tuotteen painoraja:9kg

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.