EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Kori Babysitteri, Essential Grey

Tuotenumero:0242835-190501
149,00 €110,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 39,00 €

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Kori on ylellinen vauvan sitteri. Sitterissä vauva viihtyy vastasyntyneestä alkaen, aina siihen saakka kun hän oppii istumaan (max. 9kg). Kori on varustettu keinuntamahdollisuudella, ja siinä on todella pehmeä lisätyyny joka tukee vastasyntynyttä vauvaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tyynyn voi myöhemmin poistaa kun lapsi kasvaa ja tarvitsee enemmän tilaa.

Maxi-Cosi Kori keinusitteri on linjakkaasti muotoiltu, unohtamatta kuitenkaan käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Kankaat ovat irrotettavissa pesua varten, ja sitterin voi taittaa helposti litteäksi säilytystä varten. Sitterin selkänojan kallistuskulmaa voi säätää helposti yhdellä kädenliikkeellä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Tuotteen painoraja:9kg

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.