EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BB Babysitteri Balance, Soft Pinkki

Tuotenumero:02640-14
199,90
Osamaksu 9,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

BabyBjörnin klassikkositteri Balance on suunniteltu myötäilemään lapsen liikkeitä ja tukemaan lapsen motorista kehitystä. Tämä pehmeästi keinuva sitteri tarjoaa vastasyntyneelle ergonomisen asennon, ja lapsen omista liikkeestä syntyvä keinunta viihdyttää lasta. Sitterissä on kolme asentoa: leikki, lepo ja uni.

Baby Björn Balance-sitterin saa taitettua kokoon säilytystä varten, jolloin sen mitat ovat 11x89x39 cm. Sitterin kankaat ovat Öko-Tex-standardin täyttävät, helppohoitoiset sekä konepestävät.

Verkkokauppa saatavuus: 13

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Björn
Ikäsuositus:0 - 2v
Keinun/sitterin ominaisuudet:Säädettävä istuinasento
Pesuohjeet:40 astetta,Machine washable
Tuotteen painoraja:3,5 - 13 kg

Videot