EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Kehdon Reunapehmuste, Valkoinen

Tuotenumero:041233-05
34,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Reunapehmuste suojaa kehdon jokaisen reunan, turvaten pikkuruistasi kovilta pinnoilta jonne pienet kädet ja jalat voisivät jäädä väliin.

Troll kehdon reunapehmusteen täyte pysyy hyvin muodossaan monien pesujenkin jälkeen. Päällisen ensiluokkainen puuvilla on ihanan tuntuinen ihoa vasten.

Ominaisuudet:

• Konepestävä 40 asteessa

• Päällinen 100% puuvilla, täyte polyesteria

• Täyte pysyy hyvin muodossaan

• Pienempi koko sopii täydellisesti Troll kehtoon tai vauvan sänkyyn

• Pehmuste kiertää kaikki kehdon reunat

• Reunapehmusteen mitat: 21x260 cm

• Kiinnitys suloisilla solmimisnauhoilla

• Valkoinen väri

Trollin kehdon reunapehmuste on helposti yhdistettävissä erilaisiin lakanoihin ja sisustukseesi.

Saatavuus: 12

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:100 % puuvillaa,Täyte: polyester
Pesuohjeet:40 asteen konepesu
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:21x260 cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.