EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Reunapehmuste Letti, Minttu

Tuotenumero:152121-11
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kaunis letitetty reunapehmuste tuo pehmeyttä, turvaa, ja suloisuutta vauvan pinnasänkyyn. Lettimuotoilu tekee reunapehmusteesta ihanan muhkean, suojellen pikkuisesi sormia ja varpaita joutumasta pinnojen väliin. Reunapehmuste on todella pehmeä ja joustava.

Lettireunapehmusteessa on satiininauhat päädyissä, joilla sen voi solmia kiinni pinnasängyn pinnoihin. BabyMatex reunapehmuste on antiallergeeninen ja se luo jatkuvan ilmavirran, niin muotoilun kuin materiaalien ansiosta.

Ominaisuudet:

• Suloinen palmikkomuotoilu

• Pituus 200 cm

• Solmintanauhat palmikkopehmusteen päissä

• Pehmeä ja muhkea

• Päällinen 100% puuvillaa

• Täyte silikonikuitukangasta

• Konepesu 30-asteessa

• Valitse hempeistä väreistä: Keltainen, minttu, tai rosa

Pituus riittää hyvin esimerkiksi kahdelle lyhyelle sivuille ja yhdelle pitkälle standardikokoisissa pinnasängyissä. Reunapehmuste solmitaan pinnoihin kiinni päädyissä olevilla satiininauhoilla. Palmikoitu reunapehmuste toimii myöhemmin myös koristetyynynä.

Verkkokauppa saatavuus: 20

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex
Ikäsuositus:0+
Materiaali:Puuvilla,silikonikuitu
Tuotteen mitat:200cm