EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Aeroline Reunapehmuste BumpAir

Tuotenumero:152120-
36,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Reunapehmuste lisää pehmeyttä ja mukavuutta vauvasi pinnasänkyyn. BabyMatexin Aeroline-kokoelman reunapehmuste on erittäin hengittävä ja luo mukavan ilmanvaihdon, erityisen rakenteen ansiosta. Pehmeä ja ilmava kangas on täydellinen reunapehmusteeksi, sillä se vähentää sängyn ylilämpenemistä.

Ominaisuudet:

• Erittäin hengittävä kangas takaa hyvän ilmanvaihdon

• Vähentää sängyn ylilämpenemistä

• Estää kiipeilyt

• Pysyy turvallisesti paikallaan

• Helppo kiinnittää

• Suojaa pikkukäsiä ja -jalkoja kovilta pinnoilta

• Koko: 360 x 28 cm

• Materiaali: 100% polyesteri

• Valkoinen väri

BumpAir reunapehmuste estää pikkuistasi kiipeämästä ja suojaa pikkukäsiä ja -jalkoja kovilta pinnoilta. Reunapehmuste on helppo kiinnittää pinnoihin ja se asetetaan patjan ja pinnojen väliin, jolloin se pysyy turvallisesti paikallaan. Reunapehmuste on myös tarpeeksi pitkä peittämään joka pinnasängyn reunan – 360 cm pitkä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex