EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Pussilakanasetti kehto

Tuotenumero:041355-
34,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Troll vauvan pussilakanat ovat valmistettu ensiluokkaisesta puuvillasta, mikä on pehmeän tuntuista pikkuisesi ihoa vasten. Ihania kuvioita ja rauhoittavia värejä on mukavaa katsella unten maille vaipuessaan.

Tähän vauvan pussilakanasettiin kuuluvat tyynyliina ja pussilakana, jotka sopivat kooltaan täydellisesti kehtoon tai vaunuun.

Ominaisuudet:

• 100% puuvillaa

• Pussilakanan koko on 70x80 cm ja tyynyliinan 28x35 cm

• Konepestävä 60-asteessa

• Neutraalit ja rauhalliset värit

Yhdistä pussilakanat Troll-sarjaan kuuluvilla reunapehmusteilla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:100% puuvilla
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:Pussilakana 70x80 cm,Tyynyliina 28x35 cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.