EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Vauvan Riippumatto, Cream

Tuotenumero:05540-200
29,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Vauvalle tarkoitettu riippumatto, jonka voi kiinnittää esimerkiksi leikkikehään (kulmasta-kulmaan). Riippumatto luo turvallisen pesän vastasyntyneelle jossa hän voi rentoutua, nukkua tai vain nauttia keinuvasta liikkeestä. Riippumatto edistää lonkan ja selkärangan tervettä kehitystä. Se tukee vauvaa, kuitenkaan pakottamatta häntä mihinkään tiettyyn asentoon. Vastasyntyneiden vauvojen onkin todettu nukkuvan mieluummin selkä pyöreänä (sikiöasennossa), joka on asento mihin ovat tottuneet yhdeksän kuukauden aikana äidin kohdussa. Valmistettu reilun kaupan tuotteena.

Huom! Varmista aina että riippumatto on kunnolla kiinnitetty ennen vauvan asettamista siiihen.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babylonia
Ikäsuositus:0-4 kk
Materiaali:Puuvilla
Pesuohjeet:30 astetta,Machine washable