EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Sara Kehto sis. patjan

Tuotenumero:05428-
129,00 €85,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 44,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Herttainen kehto on ihana nukkumasija vauvallesi ensimmäisiksi kuukausiksi. Kehdossa vauvaa voi keinuttaa, joka rauhoittaa pikkuistasi ja helpottaa unen saantia.

Troll Sara kehto on pitkä- ja monikäyttöinen, sillä kehtoa voi käyttää kolmella eri tapaa. Ensimmäisenä tapana on keinujalaksinen kehto, joka sopii hyvin ensimmäisiksi kuukauksiksi. Toisena kehto muuntautuu on tukevaksi vauvansängyksi, kun jalakset irrotetaan. Viimeisempänä, kun lapsi on kasvanut tarpeeksi isoksi, sängyn reuna voidaan irroittaa jolloin siitä tulee suloinen pikkusohva.

Ominaisuudet:

• 3-in-1 kehto jota voi käyttää kolmella eri tapaa

• Kehdossa on vahvistettu pohja

• Maalattu valkoiseksi

• Soma ja skandinaavista tyyliä

• Koko: P95 x L68 x K61 (jalaksien kanssa mitattu)

• Materiaalit: Koivu ja MDF

• Patja ja pyörät sisältyvät pakettiin

• Patjan koko 39x89 cm

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Koivu
Pintakäsittely:Maalattu
Pyörät:Sisältyvät
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:Patjan koko 39x89 cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.