EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Sara Kehto sis. patjan, Valkoinen

Tuotenumero:05428-04
129,00 €89,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 40,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Herttainen kehto on ihana nukkumasija vauvallesi ensimmäisiksi kuukausiksi. Kehdossa vauvaa voi keinuttaa, joka rauhoittaa pikkuistasi ja helpottaa unen saantia.

Troll Sara kehto on pitkä- ja monikäyttöinen. Keinujalaksellinen kehto rauhoittaa vauvaa heijauksessa. Lisäksi kehto muuntautuu tukevaksi vauvansängyksi, kun jalakset irrotetaan.

Ominaisuudet:

• Kehdossa on vahvistettu pohja

• Maalattu valkoiseksi

• Soma ja skandinaavista tyyliä

• Koko: P95 x L68 x K61 (jalaksien kanssa mitattu)

• Materiaalit: Koivu ja MDF

• Patja ja pyörät sisältyvät pakettiin

• Patjan koko 39x89 cm

Saatavuus: 10

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Ikäsuositus:0-4kk
Materiaali:Koivu
Pintakäsittely:Maalattu
Pyörät:Sisältyvät
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:95x68x61 cm,Patjan koko 39x89 cm
Tuotteen painoraja:9kg

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.