EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Pinnasänky Lukas, irrotettavalla laidalla

Tuotenumero:05411-
229,00
Osamaksu 10,00 € / kk
1.0 (1Arviot)
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

TILAUSTUOTE TOIMITUSAIKA N. 1-8VKO

Lukas pinnasänky, jossa irrotettava laita, muuntuu lapsesi kehityksen mukana. Tästä pinnasängystä tulee tuttu ja turvallinen unipaikka pikkuisellesi.

Ensin sängyn pohjan voi asentaa korkealle, jolloin vauvan saa vaivattomasti napattua syliin. Kun lapsi kasvaa, pohjaa saa siirrettyä alemmas, jolloin lapsi ei pääse pinnasängyn korkeammalla olevien laitojen yli. Kun pinnasänky käy liian pieneksi, voi irroittaa toisen laidan kokonaan ja muuntaa pinnasängystä sohvan pikkuisesi huoneeseen.

Ominaisuudet:

• Pohjan voi asentaa kolmeen eri korkeuteen

• Massiivikoivua

• Maalattu valkoiseksi tai vaalean harmaaksi

• Ulkomitat 125,6 x 92,5 x 68,7 cm

• Sohvaksi muuttuessa pinnasängystä ei tarvitse varastoida kuin yksi laita

• Erikseen ostettavan patjan koko 120 x 60 cm

• Täyttää eurooppalaiset ja amerikkalaiset standardit

Samaan Lukas-sarjaan kuuluu ihana hoitopöytä, joka toimii lipastona. Pinnasänkyyn voi myös ostaa juniorlaidan samasta sarjasta, jolloin sänkyä voi käyttää pidempäänkin.

HUOM! Patja myydään erikseen!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Koivu
Patjan koko:60x120cm
Pinnasänkyjen ominaisuudet:Irrotettava laita,Säädettävä pohjakorkeus
Pintakäsittely:Maalattu
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:K88 x L65,5 x P125,6 cm
Tuotteen paino:21 kg

Arviot (1)

Keskimääräinen arvostelu:
 Huono
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Friday 3 September 2021

Pohjan kiinnitysruuvit rimpulat, pohja vaihdettu jo kerran uuteen. Uudestakin meni ruuvilukko metallista poikki kahteen osaan ilman voimaakin, kun purettuna varastosta koitti kasata kuopukselle. En suosittele.

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.