EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Nicole Kehto sis. patjan

Tuotenumero:05427-
159,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Vastasyntyneelle vauvalle pienempi ensisänky luo mukavan ja turvallisen tunteen. Kehto sopii tähän mainiosti, sillä sen avulla vauva on myös helppo keinuttaa rauhallisesti uneen.

Ihana Troll Nicole kehto on valmistettu kestävästä koivusta ja valkoinen väri sopii hyvin skandinaaviseen tyyliin. Korkean jalan ansiosta vauvaa on helpompi hoitaa ja kehto voidaan asettaa esimerkiksi vanhempien sängyn viereen, jolloin on vauvaa voi rauhoitella ja keinutella myös keskellä yötä. Keinuvuuden voi myös lukita tarvittaessa, jolloin sängystä tulee vakaa.

Ominaisuudet:

• Koko: P52,4 x L105 x K82 cm

• Patja kuuluu pakettiin, patjan koko 40x89 cm

• Maalattu valkoiseksi

• Soma ja skandinaavista tyyliä

• Materiaali: Koivu

• Lukitettava keinutoiminto

• Korkeat jalakset

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Ikäsuositus:0,4kk
Materiaali:Koivu
Materiaali:Koivu
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:52,4x105x82 cm,Patjan koko 40x89 cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.