EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex vauvan kiilapatja sivutuilla & lämminvesipullolla

Tuotenumero:152117-
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Jokaiselle vauvalle löytyy sopiva asento, jossa nukkua, mutta koliikkivauvoille oikeanlaisen unisijan löytyminen saattaa olla haastavaa. BabyMatex kehitti tämän kiilapatjan, joka voi auttaa koliikkivauvan nukuttamisessa. Patjan erikoisuus on sisälle kätkettävä lämminvesipullo, mikä saattaa helpottaa vatsan kipuja ja ärsytystä. Patjaa voi myös käyttää ilman lämminvesipulloa.

Lapsen turvallisuutta lisäten sivuilla on kaksi kiilamaista unitukea, joita voi säätää tarroilla oikeaan kohtaan. Näiden avulla lapsen voi vaikka nukuttaa kylkiasentoonkin. Nämä pitävät lapsen paikallaan ja estävät äkkinäisiä kääntymisiä. Patjan sisuksessa on eri kohdissa eri kokoisia ilmanvaihtokanavia, jotka niin ikään lisäävät turvallisuutta, sillä ne estävät sylkeen tukehtumista.

Ominaisuudet:

• Koko 67 × 40 cm

• Patjan päällinen on irrotettava ja konepestävä 40 asteessa

• Öko-Tex sertifioitua puuvillaa

• Päällinen: Trikoo 100% puuvilla, frotee 82% puuvillaa ja 18% polyesteria

• Täyte: Polyuretaani vaahtomuovi ilmakanavilla

• Lämminvesipullo

• Unituet sivuilla

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex