EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Matkapatja Ressi LUX

Tuotenumero:152119-
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kätevä taittopatja on käytännöllinen matkoilla, mökillä ja mummolassa varapatjana. BabyMatex RESSI matkapatjassa on kosteutta hylkivä pintakerros, joka on kuitenkin hengittävä. Patjan mitat auki 60x120 cm, kokoon taitettuna 60x40x18 cm.

Materiaali:

Päällinen: 100% puuvilla

Kosteuttahylkivä kerros: 82% puuvillaa, 18% PES, 100% PU

Täyte: PU-vaahto

Saatavuus: 33

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex
Tuotteen mitat:60x120 cm