EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Klin Tuki/Korotustyyny Vaunu/Kehto

Tuotenumero:152114-
27,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Pienempi Klin kiilatyyny joka sopii esimerkiksi kehtoon! Koko 36x36 cm.

Klin Korotustyynyn avulla lapsen pääpuolen voi nostaa hieman ylemmäs, jolloin se helpottaa nukkumista esimerkiksi flunssan aikaan hengityksen kulkiessa paremmin. Nukkuma-asento on hyvä mm. hengitystie-infektioiden ja ruoansulatusvaivojen aikana. Korotustyynyn materiaalina on ilmanvaihtokanavilla varustettu polyuretaani-vaahto. Päällisen materiaali on puuvilla/polyester -frotee. Tyynyn korotuskulma on 15°.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex
Tuotteen mitat:36x36cm