EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Aeroslim Vauvatyyny 40*26cm

Tuotenumero:152110-
19,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Aeroslim vauvantyyny on ihanan hengittävä tyyny, sillä päällinen on tehty Aero Mesh 3D -materiaalista joka ei hiosta ja sisuksessa on pystyasennossa olevia ilmakanavia. Vauvan tyynyn sisuksessa on ergonomista memory-vaahtomuovia, mikä mukautuu vauvasi pään mukaan ja pitää päätä hyvässä asennossa.

Ominaisuudet:

• Koko 40 x 26 cm

• Päällinen 33% puuvillaa, 33% polyesteria, 34% polyamidia

• Sisus memory- ja thermoactive-vaahtomuovia

• Päällisen saa irti pesua varten

• Erityisen hengittävä vauvan tyyny

Saatavuus: 7

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex