EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kids Concept Tiipii Leikkiteltta keltainen

Tuotenumero:096502-
96,90
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kids Concept Tiipii Leikkiteltta on ihana paikka hengailla, leikkiä, tai rentoutua.

Lapset rakastavat rakentaa majoja ja luoda omia pesiään. Leikkiteltassa pystyy leikkimään kaikenlaisia leikkejä, kodista rakentamiseen ja retkeilyyn. Lisää tyynyjä, huopia, sekä pehmoja ja pesän rakennus voi alkaa!

Tiipii Leikkiteltta on ihana leikkipaikka sateisella säällä – se luo retkeily- ja metsätunnelmaa sisätiloissa.

Ominaisuudet:

• Helppo koota

• Kasattava

• Värinä kaunis keltainen

• Mitat: 110 x 110 x 160 cm

• Materiaalit: 100% puuvillaa, runko mäntyä ja polyeteeniä

• Puhdista mahdolliset tahrat suoraan pinnalta, nopeasti ja kätevästi

• Ikäsuositus: 3 v

Leikkiteltta on todella helppo koota ja laittaa osiin. Sen voi taittaa kasaan ja kantaa mukana minne vain.

Kankaan voi imuroida (hellävaraisesti) ja tahrat voi puhdistaa harjalla suoraan kankaasta.

Verkkokauppa saatavuus: 7

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Kids Concept

Tavaramerkki

Kids Concept on vuonna 2007 Ruotsissa perustettu yritys, jonka intohimona on luoda tuotteita joiden avulla lapset saavat olla lapsia. Leluilla pyritään luomaan lapsille turvallinen ja leikkisä kasvuympäristö, joka kannustaa ilonpitoon sekä leikkimään. Laatu, turvallisuus ja vastuu ovat Kids Conceptin ydinarvoja. Tuotteiden tulee olla kestäviä, ja ajattomia sekä ennen kaikkea turvallisia.