EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kids Concept Leikkiteltta X rosa

Tuotenumero:096506-
105,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Suloinen leikkiteltta, jossa on kaksi pientä ikkunaa on täydellinen leikkipaikka, köllöttelypesä, tai vaikka tyynylinnoituksen rakennusmaa. Leikkitelttaan mahtuu hyvin pari pikkuista leikkimään ja miksei yksi aikuinenkin. Koristeikkunat saa rullattua ylös, jolloin sisälle pääsee vilkuilemaan helposti. Leikkiteltassa on kestävä männystä tehty runko. Leikkiteltan saa näppärästi taitettua kasaan, kun se pitää laittaa säilytykseen.

Ominaisuudet:

• Kaunis ja klassinen leikkiteltta

• Väri rosa

• Runko tehty männystä

• Leikkiteltan voi taittaa kokoon helposti

• Koristeikkunat molemmin puolin saa kiinni tai auki

• Koristeikkunat saa kiinni tai auki

• Mitat: 100 x 100 x 94 cm

• Suositusikä: 3 v

Leikkitelttaa on saatavilla pinkkinä ja harmaana. Pinkissä on kaksi koristeikkunaa (molemmin puolin) ja harmaassa yksi ikkuna.

Verkkokauppa saatavuus: 6

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Kids Concept

Tavaramerkki

Kids Concept on vuonna 2007 Ruotsissa perustettu yritys, jonka intohimona on luoda tuotteita joiden avulla lapset saavat olla lapsia. Leluilla pyritään luomaan lapsille turvallinen ja leikkisä kasvuympäristö, joka kannustaa ilonpitoon sekä leikkimään. Laatu, turvallisuus ja vastuu ovat Kids Conceptin ydinarvoja. Tuotteiden tulee olla kestäviä, ja ajattomia sekä ennen kaikkea turvallisia.