EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

bbnove Asleep Tuttipidike, Fuksia

Tuotenumero:154150-613
20,00 €10,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 10,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

bbNove Asleep toimii pinnasängyssä lapsen tuttien pidikkeenä, jolloin tutit pysyvät aina tietyssä paikassa, ja kun lapselta tutti hukkuu, löytyy pidikkeestä uusi tutti vaivattomasti. Asleep hohtaa pimeässä, joten tuttien löytäminen käy helposti myös hämärässä huoneessa!

Tuote on täysin BPA-vapaa, ja se on valmistettu Ranskassa.

Saatavuus: 13

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:bbnove
Ikäsuositus:0 kk+
Tuotteen alkuperämaa:Ranska