EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Verhotanko katosverholle

Tuotenumero:152190-
19,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Pinnasängyn verho luo rauhoittavan ja kauniin sisustuselementin samalla kun se takaa vauvallesi pilvien sävyiset unet. BabyMatex verhotankoon sopii standardikokoiset katosverhot ja tämä on loistava vaihtoehto jos esimerkiksi ompelet katosverhot itse.

Ominaisuudet:

• Universaali koko sopii standardikokoisiin pinnasänkyihin ja verhoihin

• Vuodekatoksen voi asentaa vauvan sängyn päätyyn tai sivuun

• Sopii kaikenlaisten pinnasänkyjen ylle

• Turvallinen kiinnitysmekanismi

Verhotanko kiinnitetään pinnasängyn päätyyn tai sivuun. Sen saa asennettua tiukasti ja turvallisesti sängyn laitaan kiinni.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex