EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Kävelytuoli 2in1

Tuotenumero:098588-
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Kävelytuoli 2in1 on apuna silloin, kun lapsi opettelee kävelemään. Se toimii kävelytuolina lapsen ottaessa ensiaskeliaan, ja myöhemmin sitä voidaan käyttää kävelytukena, kun kävelyharjoittelu on edennyt jo pidemmälle. Kävelytuolin nykyaikainen muotoilu tekee sen ulkomitoista tavallista pienemmät, ja monikäyttöisyys pidentää tuotteen käyttöikää.

Tämän kävelytuolin kanssa lapsen on turvallista liikkua, sillä siinä on takana neljä kevyesti rullaavaa pyörää. Ensiaskeltuolin korkeus on säädettävissä 3 eri korkeuteen (alin asento n. 20cm - ylin n. 25cm). Tuote soveltuu alkaen 6-7 kuukauden iästä käytettäväksi, siitä lähtien kun lapsi osaa itse istua tukevasti. Siinä vaiheessa kun lapsi osaa jo itse seistä, voidaan kävelytuolia käyttää työntökärryn tapaan kävelytukena.

Emma kävelytuoli 2in1 taittuu myös helposti litteäksi säilytystä varten. Lelupöytä tulee mukana.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:7-14 kk
Tuotteen mitat:Avattuna: 72x59,5x50cm,Kasattuna: 72x59,5x24cm
Tuotteen painoraja:12 kg

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.