EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Kävelytuoli 2in1, Harmaa

Tuotenumero:098588-05
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Kävelytuoli 2in1 on apuna silloin, kun lapsi opettelee kävelemään. Se toimii kävelytuolina lapsen ottaessa ensiaskeliaan, ja myöhemmin sitä voidaan käyttää kävelytukena, kun kävelyharjoittelu on edennyt jo pidemmälle. Kävelytuolin nykyaikainen muotoilu tekee sen ulkomitoista tavallista pienemmät, ja monikäyttöisyys pidentää tuotteen käyttöikää.

Tämän kävelytuolin kanssa lapsen on turvallista liikkua, sillä siinä on takana neljä kevyesti rullaavaa pyörää. Ensiaskeltuolin korkeus on säädettävissä 3 eri korkeuteen (alin asento n. 20cm - ylin n. 25cm). Tuote soveltuu alkaen 6-7 kuukauden iästä käytettäväksi, siitä lähtien kun lapsi osaa itse istua tukevasti. Siinä vaiheessa kun lapsi osaa jo itse seistä, voidaan kävelytuolia käyttää työntökärryn tapaan kävelytukena.

Emma kävelytuoli 2in1 taittuu myös helposti litteäksi säilytystä varten. Lelupöytä tulee mukana.

Verkkokauppa saatavuus: 19

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:7-14 kk
Tuotteen mitat:Avattuna: 72x59,5x50cm,Kasattuna: 72x59,5x24cm
Tuotteen painoraja:12 kg

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.