EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Yepzon GPS Paikannuslaite

Tuotenumero:047100-
99,00 €84,15
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 14,85 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen paikannuslaite jonka avulla voit seurata aina helposti älypuhelimestasi missä lapsesi liikkuu. Yepzon helpottaa elä mää ja luo turvallisuutta kun tiedät missä lapsesi seikkailee. Yepzon on tehty siten että siinä ei ole painikkeita, joten sitä ei es imerkiksi pysty sammuttamaan vahingossa.

Yepzonin käyttöönotto on äärimmäisen helppoa:
1. Osta Yepzon.
2. Yhdistä Yepzon älypuhelimeesi.
3. Anna Yepzonille nimi ja ota halutessasi kuva turvattavasta.
4. Jaa käyttöoikeus haluamallesi henkilölle tai henkilöille.
5. Siinä kaikki!

Saatavuus: 16

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Yepzon
Tuotteen alkuperämaa:Suomi
Tuotteen mitat:Pituus 8 cm
Tuotteen paino:46 g