EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Padwico Itkuhälytin 850 Valkoinen

Tuotenumero:048850-
169,00 €149,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 20,00 €

Tuotekuvaus

Padwico 850 on itkuhälytin joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja uusinta tekniikkaa. Sen säteilytaso on erittäin alhainen (ainoastaan 8 % tavallisen DECT-laitteen tasosta), automaattisen tehonsäädön ansiosta. Itkuhälyttimen kuuluvuusalue lisäksi on laaja, jopa 500 metriä ihanneolosuhteissa. Muita hienoja ominaisuuksia ovat esimerkiksi vanhempien yksikön vastaustoiminto jolla lasta voi rauhoitella, sekä yövalo ja lämpötilan näyttö lapsen yksikössä. Vanhempien yksikkö on varustettu myös värinähälytyksellä, ja molemmat yksiköt toimivat ladattavien akkujen avulla.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Padwico
Digitaalinen:Kyllä
Kantavuus:Jopa 500 m.
LCD-näyttö:Kyllä
Lämpömittari:Kyllä
Puheyhteys molempiin suuntiin:Kyllä
Virtalähde lapsen yksikkö:Ladattavat akut
Virtalähde vanhempien yksikkö:Ladattavat akut
Vyöklipsi:Kyllä
Värinähälytin:Kyllä
Yövalo:Kyllä