EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nanny Kätkythälytin

Tuotenumero:167100-
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk

Tuotekuvaus

Nanny Kätkythälytin on turvallinen ja laadukas laite, joka on suunniteltu vauvan hengityksen seurantaan. Laite hälyttää, mikäli vauvan hengitystiheys laskee liikaa. Nanny Kätkythälytin on nykyisen EU-lainsäädännön mukaisesti sertifioitu lääkinnällinen laite, ja se on käytössä myös sairaaloissa – jopa 200 synnytysosastoa EU:ssa käyttää Nannya. Nannyssa on markkinoiden suurikokoisin sensoripatja, jolloin sinun ei tarvitse hankkia kuin yksi patja.

Laite koostuu sensoripatjasta, joka asennetaan vauvan patjan alle, sekä hälytinyksiköstä. Hälytinyksikkö on paristokäyttöinen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia pistokkeista. Hälytinyksikkö ja patja kiinnittyy toisiinsa johdolla, joten sinun ei tarvitse huolehtia eri osien välisestä kantavuuskyvystä. Pinnasängyn patjan alle sijoitettavan sensoripatjan avulla vauvan liikkuminen ei ole rajoitettu eikä se lipeä tai liiku pois paikaltaan.

Kätkythälytin on todella helppokäyttöinen: Kun vauva hengittää, vilkkuu monitorissa vihreä valo vauvan hengityksen tahdissa. Mikäli vauva on hengittämättä (ei vedä henkeä 20 sekuntiin tai vetää henkeä harvemmin kuin 8 kertaa minuutissa), laite lähettää voimakkaan hälytysäänen, joka lakkaa vasta kun laite suljetaan. Aikainen hälytys antaa vanhemmille mahdollisuuden antaa ensiapua ja kutsua apua paikalle.

Kätkythälyttimen ominaisuudet:

• Sertifioitu lääkinnällinen laite

• Seuraa vauvan hengitystiheyttä

• Helppo asentaa ja käyttää

• Koostuu vain hälytinyksiköstä ja sensoripatjasta

• Paristokäyttöinen (AA-paristo x2)

• 2 erillistä merkkivaloa vauvan hengityksen seuraamiseen ja 1 valo paristojen tasolle

• Äänekäs hälytys (80 dB)

• Yksikkö testaa itsensä automaattisesti käynnistäessä

• Ei sammu itsestään pois päältä

• Takuu 2 vuotta

• Mukana myös seinäpidike hälytinyksikölle ja 5 m jatkojohdin

• Sensoripatjan koko: 30,5 x 50 cm

• Laite on tarkoitettu 2-15 kg painoisille vauvoille

Nanny Kätkythälytin toimii pinnasängyn patjan alla, mikä on enimmillään 12 cm paksu. Pienten vauvojen kanssa (noin alle 3 kk), jotka ovat keveitä eivätkä useimmiten muuta asentoaan, sensoripatja voidaan asettaa patjan päälle, ja sensorin päälle voi asettaa esim. huovan ja lakanan. Näin sensori on lähempänä vauvaa.

Sensoripatjan pitää olla tukevalla alustalla. Jos vauvansängyn pohja joustaa tai on muulla tavoin pehmeä, laitathan vanerin tai muun kovikkeen sensoripatjan alle, jotta se toimii luotettavasti.

Luethan käyttöohjeet huolellisesti, missä kerrotaan lisää kätkythälyttimestä, sen käytöstä ja asennuksesta.

Kehotamme ostamaan lisäpatjan, jos lapsesi nukkuu vaikka mummolassa usein. Silloin sinun tarvitsee kantaa mukana vain hälytinyksikköä, eikä koko patjaa tarvitse siirtää.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nanny
Ikäsuositus:0kk

Videot