EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Capidi Itkuhälytin Musta

Tuotenumero:0481501-
129,00 €109,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 20,00 €

Tuotekuvaus

Uudenaikainen itkuhälytin joka on yksinkertainen, kestävä ja turvallinen. Capidi-itkuhälyttimessä on vain muutama painike, sekä erittäin yksinkertaiset asetukset jotta itkuhälyttimen käyttöönotto kävisi käden käänteessä.

Capidi-itkuhälyttimessä on hyvin alhainen säteilytaso (vain 4% DECT-itkuhälyttimen säteilytasosta), ja se ladataan helposti USB-laturin avulla. Laturin muuntajassa on samalla käytännöllinen yövalo! Laitteen valmiusaika on pitkä, peräti 109 tuntia. Kantavuus on ihanneolosuhteissa jopa 800 metriä, ja laite hälyttää mikäli se joutuu kantoalueen ulkopuolelle. Mikrofonin herkkyys sekä vastaanottimen äänenvoimakkuus ovat kummatkin säädettävissä. Capidin toimivuus on testattu jopa -20 asteen lämpötilassa.

Capidi itkuhälyttimessä on myös värinähälytys, mikä helpottaa hälytyksen huomaamista silloin jos laite kulkee mukana esimerkiksi taskussa. Capidi itkuhälyttimellä on 5 vuoden takuu!

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Capidi
Digitaalinen:Kyllä
Kantavuus:Jopa 800m
Virtalähde lapsen yksikkö:Ladattavat akut
Virtalähde vanhempien yksikkö:Ladattavat akut
Vyöklipsi:Kyllä
Värinähälytin:Kyllä
Äänenvoimakkuuden säätö:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Capidi on ruotsalainen yhtiö joka valmistaa kodin turvatuotteita, jotka ovat samaan aikaan sekä älykkäitä että helposti ymmärrettäviä. Heidän tavoitteena on valmistaa tuotteita jotka helpottavat ihmisten elämää, samalla kun niissä on minimaalinen säteily sekä energiankulutus.