EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Itkuhälytin yövalolla

Tuotenumero:03750200-
85,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Philips Avent SCD502 on luotettavalla DECT-tekniikalla varustettu itkuhälytin. DECT-tekniikka estää muista itkuhälyttimistä tai matkapuhelimista aiheutuvat häiriöt, ja sen ansiosta myös ääni on kirkkaan selkeä.

Lapsen yksikössä on yövalo, jonka lämmin ja rauhoittava hohde auttaa lasta rauhoittumaan. Vanhempien yksikkö on pienikokoinen, ja se toimii joko verkkovirralla tai langattomasti paristojen avulla. Tässä Philips Avent-itkuhälyttimessä on myös energiaa säästävä Smart ECO-tila joka pidentää akunkestoa.

Verkkokauppa saatavuus: 9

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent
Kantavuus:Sisällä jopa 50m,Ulkona jopa 300m
Virtalähde lapsen yksikkö:Verkkovirta
Virtalähde vanhempien yksikkö:Ladattavat akut,Verkkovirta
Yövalo:Kyllä
Äänenvoimakkuuden säätö:Kyllä