EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto DBX-88 ECO Itkuhälytin

Tuotenumero:045188-
99,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Alecto BDX-88 ECO-itkuhälytin tarjoaa monipuoliset ominaisuudet joilla valvoa lapsen unta. Digitaalinen DECT-teknologia varmistaa häiriöttömän yhteyden lapsen ja vanhemman yksikön välillä. Tämä Alecto itkuhälytin on helppokäyttöinen, laadukas ja hinnaltaan kilpailukykyinen. Laitteessa on ECO-tila, joka mahdollistaa pienemmän virrankulutuksen sekä säteilyn. Siinä on myös kaksisuuntainen puheyhteys, jonka avulla voit rauhoitella vauvaa takaisin uneen menemättä lapsen huoneeseen.

Alecto DBX-88 hälyttää mikäli toinen yksikkö joutuu kuuluvuusalueen ulkopuolelle. Sisätiloissa kuuluvuus on jopa 50 metriä, ja ulkona jopa 300 metriä. Itkuhälytin on varustettu myös säädettävällä lämpötilatunnistimella, ja siinä on 5 sävelmää joita voi soittaa lapsen tuudittamiseksi uneen. Laitteen sisäänrakennettu yövalo luo rauhallisen ja turvallisen tunnelman lastenhuoneeseen.

Vanhempien yksikössä on mukana ladattavat paristot, ja lapsen yksikkö toimii verkkovirralla. Lapsen yksikköön voi kuitenkin laittaa 4 ladattavaa AA paristoa (Huom! Ei tavallisia paristoja), mikäli verkkovirtaa ei ole lähettyvillä.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto
Digitaalinen:Kyllä
Kanavien lukumäärä:120
Kantavuus:Sisällä jopa 50m,Ulkona jopa 300m
LCD-näyttö:Kyllä
Lämpömittari:Kyllä
Puheyhteys molempiin suuntiin:Kyllä
Virtalähde lapsen yksikkö:Verkkovirta
Virtalähde vanhempien yksikkö:Ladattavat akut,Verkkovirta
Vyöklipsi:Kyllä
Yövalo:Kyllä
Äänenvoimakkuuden säätö:Kyllä